Puteti cumpara produsele de pe site-ul https://rebtech.ro/ folosind urmatoarele instrumente de plata:

Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

Transfer bancar

Plata se poate face si prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmand a se face dupa intrarea sumei (contravaloarea totala a facturii) in contul nostru.

Datele necesare pentru efectuarea platii prin transfer bancar sunt:

- REBTECH SRL , in calitate de vanzator, cu sediul social in: SAT RUSU BARGAULUI COM. JOSENII BARGAULUI, NR.1B, inregistrat la Registrul Comerțului cu numar de identificare J06/203/2012, cod unic de înregistrare (CUI) RO24230112.

Detalii bancare: 

Beneficiar: REBTECH SRL
Banca: Banca Transilvania
IBAN: RO21BTRL03601202N66227XX
SWIFT/BIC: BTRLRO22


Prin Card bancar

Pentru siguranta platilor tale, folosim ca procesator de carduri !!!!. Platile sunt securizate conform standardelor 3D Secure VISA si MasterCard.

Daca ai selectat card de credit/debit ca metoda de plata, se va deschide automat o pagina unde este necesar sa completezi formularul cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, vei primi un mesaj cu informatii relevante despre comanda. Aceste informatii le vei primi si prin e-mail. Sunt acceptate urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu iti vom putea efectua livrarea produselor.

Datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si trimise direct catre serverul bancii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele NETOPIA Payments